Potrivit unui comunicat al companiei, reducerea de 20% se aplică tarifelor, dar nu include taxa de administrare. Promoția este valabilă pe data de 27.07.2020, în intervalul 00:00-23:59, orele Europei Centrale și de Est

Odată cu rutele nou anunțate spre Viena, Salzburg, Heraklion, Mykonos, Santorini, Abu Dhabi, Palma de Mallorca, Bergen, Larnaca, Cagliari, Copenhaga, Hamburg, Memmingen sau Karlsruhe Baden-Baden, călătorii pot alege acum din 162 de rute din România către 22 de țări.

Compania aeriană a anunțat recent o serie de măsuri de igienă crescute, pentru a asigura sănătatea și siguranța clienților și ale echipajului.

Ca parte a acestor noi protocoale, pe tot parcursul zborului, atât echipajul de cabină, cât și pasagerii sunt obligați să poarte măști, echipajul de cabină având și mănuși. Pasagerii fără măști nu se pot îmbaca dar le pot achiziționa prin intermediul pachetului igienic (1 recipient cu gel dezinfectant, 2 perechi de mănuși, 2 măști, 6 șervețele dezinfectante).

Aeronavele Wizz Air sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluție antivirală și, ca urmare a programului de curățare zilnic strict al WIZZ, toate aeronavele sunt dezinfectate peste noapte cu aceeași soluție antivirală. Revistele de la bord au fost scoase din aeronavă, iar pentru toate achizițiile de la bord se recomandă plata contactless.

Pasagerii sunt rugați să urmeze măsurile de distanțare fizică introduse de autoritățile locale de sănătate și sunt încurajați să efectueze toate achizițiile premergătoare zborului online (de exemplu: bagaje de cală, WIZZ Priority etc.) pentru a minimiza orice posibil contact fizic la aeroport. Pentru mai multe informații accesați acest link către noul videoclip Wizz Air despre procedurile de sănătate și securitate.

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, operează o flotă de 124 de aeronave Airbus A320 și A321. În ultimul an finaanciar, care s-a încheiat la 31 martie 2020, compania a transportat 40 de milioane de pasageri. Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ.