Potrivit unui comunicat al companiei, pasagerii pot deja să rezerve bilete cu preţuri de la 139 de lei fie pe site-ul propriu al operatorului, fie prin aplicaţia pentru mobil dedicată.

”Mallorca, cea mai mare dintre Insulele Baleare, este una dintre cele mai populare destinaţii de vacanţă din Europa. În timp ce principalul motiv pentru care oamenii aleg Mallorca pentru vacanţa lor constă în numeroasele sale plaje pitoreşti, capitala frumoasei insule - Palma de Mallorca - oferă combinaţia perfectă de relaxare la malul mării, experienţă culturală şi viaţă de noapte vibrantă, cu baruri şi restaurante care servesc cea mai bună selecţie din bucătăria spaniolă. După un weekend petrecut în Palma de Mallorca, turiştii se pot odihni în Soller, un mic oraş înconjurat de peisaje frumoase cu livezi de măslini şi de citrice. Situat într-o vale cu acces direct la mare, Soller e renumit pentru pitorescul său port de agrement, înconjurat de coline pline de verdeaţă”, informează operatorul.

Reprezentanţii Wizz Air au anunţat, recent, o serie de măsuri de igienă crescute, pentru a asigura sănătatea şi siguranţa clienţilor şi ale echipajului. Astfel, pe tot parcursul zborului, atât echipajul de cabină, cât şi pasagerii sunt obligaţi să poarte măşti, echipajul de cabină având şi mănuşi.

În plus, aeronavele Wizz Air sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluţie antivirală şi, ca urmare a programului strict de curăţare zilnic, toate aeronavele sunt dezinfectate peste noapte cu aceeaşi soluţie antivirală. De asemenea, fiecare pasager primeşte la intrarea în aeronavă şerveţele igienizante, revistele de la bord au fost scoase din aeronavă, iar pentru toate achiziţiile de la bord se recomandă plata contactless.

Pasagerii sunt rugaţi să urmeze măsurile de distanţare fizică introduse de autorităţile locale de sănătate şi sunt încurajaţi să efectueze toate achiziţiile premergătoare zborului online (de exemplu: bagaje de cală, WIZZ Priority etc.) pentru a minimiza orice posibil contact fizic la aeroport.

Wizz Air, compania care operează o flotă de 122 de aeronave Airbus A320 şi A321, este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ.