iBani este o emisiune difuzată exclusiv pe stirileprotv.ro, cu informații despre educația financiară, dar și știri financiare de actualitate.

Cum să economisești și să faci și profit, fără bătăi de cap” sau ”10 sfaturi pentru a-ți reduce cheltuielile pe timp de criză” - sunt doar câteva dintre interviurile recente de la ”iBani”.

În această emisiune, jurnalista Ștefana Todică stă de vorbă cu persoane importante din domeniul economico-financiar, care oferă sfaturi utile, pe înțelesul tuturor.

De altfel, emisiunea iBani și reportajele economice de la Știrile Pro TV au primit, recent, premiul pentru jurnalism de televiziune” din partea CFA România - o organizație din care fac parte analiști economici și profesionisti în investiții, deținători ai titlului Chartered Financial Analyst (CFA), unul dintre cele mai prestigioase titluri din lume în rândul profesioniștilor din domeniul financiar.

ibani.stirileprotv.ro face parte din IBU Pro Tv, divizia de online a Pro Tv S.A., care operează site-uri de top din internetul românesc, precum www.stirileprotv.ro, www.protv.rowww.sport.rowww.voyo.rowww.ilike-it.rowww.doctordebine.rowww.perfecte.rowww.foodstory.rowww.depici.ro sau www.debarbati.ro.