Statia Piata Victoriei va fi redenumita Nicolae Dobrin, statia Stefan cel Mare - Ion Parcalab, Obor - Gica Hagi, Piata Iancului - Llorente, Piata Muncii - Falcao, iar Dristor - Rica Raducanu, precizeaza sursa citata.

Numele Llorente si Falcao sunt ale celor mai importanti atacanti de la echipele spaniole care vor juca finala - Atletico Madrid si Athletic Bilbao.

Intre 6 si 10 mai, intrarile la cele sase statii de metrou vor fi colantate cu noile denumiri, iar in timpul programului de lucru al metroului vor fi difuzate in statiile anunturi cu privire la eveniment, mai spun cei de la Metrorex.

"Pentru a nu se produce confuzii in informarea calatorilor, anunturile din trenuri vor fi cele standard, utilizate in activitatea curenta, avand in continut denumirile actuale ale statiilor de metrou", se mai arata intr-un comunicat al Metrorex, citat de Mediafax.

In ziua finalei Europa League, 9 mai, metroul bucurestean va circula dupa un program prelungit cu doua ore, respectiv pana la ora 1:00 a zilei de 10 mai - ora de plecare de la statiile capat de magistrala.

Finala Europa League 2012 va incepe la 21.45 si va fi transmisa in direct de Pro TV.