Daca vreti sa aveti o sansa la Loterie, incepand de duminica trebuie sa adunati toate bonurile pe care le primiti pentru produsele cumparate pana pe 29 martie. Suma de pe bon trebuie sa se incadreze intre 1 si 999 de lei.

Pe 13 aprilie se va face prima extragere. Castigatorul va fi cel care are bonul fiscal cu data si suma extrasa la loterie.

De exemplu, daca la loterie vor fi extrase cifrele 2 si 25, atunci sunt castigatoare toate bonurile emise pe 2 cu valoarea de 25 de lei. Totusi ministerul de Finante va stabili abia saptamana viitoare daca bila cu ziua extrasa va fi valabila si pentru luna februarie si pentru martie sau daca va fi castigatoare o singura zi din cele doua luni.

De exemplu, daca va fi extrasa data de 2 sa castige si bonurile din 2 februarie si din 2 martie sau numai cele din februarie respectiv martie.

Pe de alta parte, Guvernul a adoptat o ordonanta care prevede ca orice roman poate sa plece din magazin fara sa plateasca produsul sau serviciul daca un comerciant refuza sa ii dea bon fiscal.

Rezultatele extragerilor, care dupa cea de la Paste vor fi lunare, vor fi publicate pe site-ul Ministerului de Finante.