Desi de dimineata meteorologii anuntau pana la 25 de grade Celsius, iar hotelierii isi frecau mainile de bucurie ca vor avea primii turisti din acest an, iata ca la amiaza, pe plaja din statiunea Mamaia, sunt doar cativa oameni".

Si uite asa sperantele multora s-au dus pe apa sambetei. Receptiile hotelurilor sunt pustii ca niste grote, gasesti locuri de parcare si pentru un TIR, iar piscinele au sezloguri libere la fel ca un stadion la un meci fara miza.

La terase, mesele raman in continuare goale. Ca si plajele - bune pentru vederi atipice din Mamaia, cu tiltul sute de metri fara niciun prosop. Doar cateva palcuri de oameni - care mai mult se plimbau decat faceau plaja. Si am descoperit ca cei mai multi sunt din Constanta, nu turisti!

Daca pe litoral e jalnic, la Timisoara a venit vara. Au fost 27 de grade Celsius si s-au deschis strandurile. Mai bine mutam marea in vestul tarii si nu mai avem probleme.

Fetele au stat lenese la soare, decise sa prinda ceva culoare, ca sa se arate mai bine in rochiile de vara, deja scoase din dulapuri.