Potrivit Asociatiei Litoral-Delta Dunarii, editia de primavara a programului se va desfasura pana pe 14 iunie, iar ofertele de cazare cuprind toata gama de hoteluri.

Preturile pentru sase nopti de cazare sunt cuprinse intre 179 de lei de persoana la un hotel de o stea, si 549 de lei de persoana, cu mic dejun inclus, la un hotel de cinci stele.

"Asa cum au fost obisnuiti deja, turistii care cumpara acest pachet beneficiaza de un voucher de atractii, care include intrare gratuita la unul din obiectivele de interes turistic din zona Dobrogea: Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii, Muzeul de Istorie si Arheologie, Muzeul Adamclisi ori Cetatea Histria. Accesul la aceste obiective turistice va fi facut pe baza voucher-ului primit la achizitionarea pachetului turistic, de la orice agentie ANAT din tara”, a declarat presedintele Asociatiei Litoral-Delta Dunarii, Corina Martin.

Prin program sunt disponibile peste 1.200 de locuri, la 28 de unitati de cazare din Constanta, Mamaia, Eforie Nord si Eforie Sud, Neptun, Olimp, Jupiter si Mangalia, cele mai multe fiind de doua si trei stele.