In acest week-end, pe litoral, sunt anuntate temperaturi de pana la 25 de grade, asa ca nu-i de mirare ca pana acum au venit aici nu mai putin de 5.000 de turisti.

Asa spun hotelierii, bazandu-se pe rezervarile facute pana acum. Si terasele din Mamaia s-au deschis si isi asteapta clientii.

Iar cei care vor sa vina la mare trebuie sa stie ca, de la inceputul acestiei luni isi pot rezerva vacanta prin programele "Litoralul pentru toti" si "O saptamana la mare".

O saptamana la un hotel de doua stele, fara mic dejun, costa in jur de 200 de lei de persoana, la trei stele, tot fara mic dejun, intre 219 si 249 de lei, iar la patru stele. un pachet de 6 nopti cu mic dejun costa in jur de 400 de lei.

Fa-ti concediul la mare cu 179 de lei. A inceput campania “Litoralul pentru toti”

Chiar daca vor iesi zgribuliti din valuri, o gasca de tineri care au batut drumul din Prahova au asteptat prea mult prima baie, incat acum sa rateze momentul. Trag aer in piept si se arunca in mare ca si cum am fi in miezul verii. Tipetele sunt pentru incurajare.

Desi au fost si unele care nu au indraznit sa se dezbrace, domnisoarele au pozat deja in costume de baie. Sunt primele curajoase din sezon.

Pentru zilele urmatoare, meteorologii anunta temperaturi de peste 20 de grade in zona litoralului.