Unul dintre anunturi se adreseaza celor care cunosc limba araba si au experienta ca translator. Postul este situat in Siria si consta in traducerea diverselor documente si scrisori diplomatice, adresate sau provenind de la autoritatile locale, precum si legislatie sau regulamente locale.

De asemenea, va asigura traducerea si interpretarea in birourile organizatiei, cum ar fi Biroul Afacerilor Civile sau Oficiul Juridic.

Traducatorul va lucra sub supravegherea si indrumarea sefului misiunii Natiunilor Unite in Siria.

Candidatul trebuie sa fie absolvent de facultate si sa aiba cel putin un master in traducere sau interpretare si cel putin doi ani de practica in domeniul traducerii. Limbile necesare sunt engleza si araba.

Responsabil cu montarea si supravegherea de sisteme audio/video este un alt post scos la concurs de ONU. Solicitantii trebuie sa cunoasca foarte bine sistemele audio si video si sa fie capabili sa lucreze cu deadline-uri foarte stranse.

Studiile liceale sau ale unei scoli tehnice de inginerie electrica si tehnologia informatiei sunt suficiente, in schimb se cere o experienta de cel putin 8 ani in instalarea si managementul digital audio/video.

Pentru postul de director de conduita si disciplina se cauta un responsabil cu managementul general al personalului in cadrul echipei care va formula strategii si planuri de lucru si va coordona lucrarile echipei cu alte entitati din sistemul ONU.

Solicitantii trebuie sa aiba studii universitare, cu master, in stiinte sociale, drept, drepturile omului, administratie publica sau managementul resurselor umane. Sunt necesare o experienta de cel putin 15 ani in domeniu si cunoasterea limbilor franceza sau engleza.

ONU mai cauta si un administrator, post pentru care doritorii trebuie sa fie experti in politici administrative, bugetare, financiare si de resurse umane si sa aiba studii superioare in administrarea afacerilor, finante sau contabilitate. Se cere un nivel de experienta de minium 6 ani.

Cum aplici?

Candidatii vor depune aplicatiile online in perioada de valabilitate a anuntului, iar in cazul in care nu primesc o confirmare in termen de 24 de ore, cererea poate fi retrimisa.

Pentru a putea aplica, solicitantii trebuie sa se inregistreze pe site-ul ONU, prin deschiderea unui cont „My ONU”. Organizatia Natiunilor Unite nu se percepe nicio o taxă pentru recrutare.

Toate detaliile despre aplicare si procesul de selectie le gasesti AICI