Un angajator din Austria recruteaza, prin intermediul Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM), zece lucratori necalificati in silvicultura.

Munca propriu-zisa va consta in taierea ierbii cu masini specializate, pe langa caile ferate si in alte locuri amenajate.

Cei care vor sa participe la preselectie trebuie sa cunoasca bine limba germana si sa aiba experienta in taierea ierbii sau in amenajarea parcurilor.

Salariul lunar este de 1.100 de euro net, iar angajatorul ofera cazarea, echipamentul de lucru si autorurism pentru deplasari.

Durata contractului este de sase luni, cu posibilitatea de prelungire. Termenul pana la care pot fi depuse CV-urile este 29 aprilie.

Date de contact si alte detalii gasesti AICI.

Fermele din Danemarca recruteaza, tot prin ANOFM, 25 de romani ingrijirea animalelor sau pentru cultivarea si recoltarea legumelor si fructelor, precum si lucrarea terenului cu tractorul.

Conditiile de angajare sunt ca solicitantii sa aiba intre 18 si 30 de ani, sa fi absolvit un liceu agricol sau facultatile de agricultura, zootehnie, horticultura sau medicina veterinara. Se cere experienta in domeniul agricol si cunoasterea limbii engleze. Cei care au permis de conducere pentru tractor au un avantaj.

Salariul lunar va fi de 1.260 de euro brut, din care se scade impozitul si contributia, iar durata contractelor va fi cuprinsa intre 6 si 18 luni, cu 37 de ore lucrate pe saptamana.

Oferta este valabila pana pe 27 aprilie. Mai multe detalii gasesti AICI.

Cei care vor sa lucreze in Norvegia se pot angaja ca muncitori in padure cu experienta, la taiat copaci sau la curatatul arborilor de crengi. Pe langa salariul de 1.000 de euro, angajatorii mai ofera cazare gratuita si plata asigurarilor.

Cei care vor sa se angajeze pe aceste posturi trebuie sa aiba intre 25 si 45 de ani, sa aiba experienta in folisrea drujbei si sa cunoasca limba engleza.

Ce alte conditii trebuie sa mai indeplinesti?

Norvegienii mai cauta sa angajeze si 20 de medici romani, pentru salarii de peste 5.000 de euro. Solicitantii trebuie sa aiba minimum 5 ani de experienta in urmatoarele specializari: psihiatrie, anestezie, chirurgie, obstretica-ginecologie, pediatrie, ortopedie, radiologie si gastroenterologie.

Posturile sunt cu caracter permanent, iar medicii pot fi relocati si in clinicile din Suedia, impreuna cu familia. Angajatorul plateste asigurarile, cazarea si transportul si organizeaza si cursuri de invatare a limbii.

Vezi ce alte facilitati mai ofera angajatorul!

In Olanda, romanii se pot angaja ca mecanici de macarale, pentru salarii cuprinse intre 1.200 si 1.400 de euro pe luna. Durata contractului este de doi ani, iar cei interesati trebuie sa aiba varsta cuprinsa intre 20 si 60 de ani.

Afla AICI cum sa te angajezi!

Angajatorii din Olanda mai cauta si dulgheri pentru acoperisuri, precum si 100 de sudori in argon, pentru salarii cuprinse intre 1.800 si 2.000 de euro pe luna. Inainte de angajare, cei care vor sa se angajeze vor da o proba de lucru. Solicitantii trebuie sa aiba specializare in domeniu si experienta si varsta cuprinsa intre 20 si 60 de ani.

Vezi AICI detalii!

Ce alte specializari mai cauta angajatorii olandezi?

ATENTIE: Pentru procesarea dosarelor in vederea angajarii se percepe taxa.

Citeste si:

Romanii fara loc de munca ar putea fi nevoiti sa paraseasca Olanda

Olandezii nu vor ca romanii si bulgarii sa munceasca in tara lor