Promoția este valabilă pentru toți clienții până pe 14 noiembrie la ora 23:59, iar călătoriile pot fi efectuate la orice dată.

Reducerea de 30% se aplică tarifului, dar nu include taxa de administrare, și este valabilă doar pe anumite zboruri, precizează operatorul aerian.

Prețul se aplică numai pentru rezervările efectuate pe wizzair.com sau prin intermediul aplicației WIZZ pentru mobil și nu este valabilă rezervărilor de grup.

În cazul în care adaugă WIZZ Flex la rezervare, pasagerii își pot anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și pot recupera 100% din tariful achitat inițial imediat, sub formă de credit, și pot schimba datele sau chiar rutele de oricâte ori doresc.

Wizz Air anunță că, în contextul pandemiei, atât echipajul de cabină, cât şi pasagerii sunt obligaţi să poarte măşti pe tot parcursul zborului, iar echipajul de cabină poartă şi mănuşi. Aeronavele Wizz Air sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluţie antivirală şi, ca urmare a programului de curăţare zilnic strict, toate aeronavele sunt dezinfectate peste noapte cu aceeaşi soluţie antivirală.

Pentru toate achiziţiile de la bord se recomandă plata contactless. Pasagerii sunt rugaţi să urmeze măsurile de distanţare fizică introduse de autorităţile locale de sănătate şi sunt încurajaţi să efectueze toate achiziţiile premergătoare zborului online (de exemplu: bagaje de cală, WIZZ Priority etc.) pentru a minimiza orice posibil contact fizic la aeroport.

Wizz Air operează o flotă de 134 de aeronave Airbus A320 și A321 și a transportat 40 de milioane de pasageri în anul financiar F20, care s-a încheiat pe 31 martie 2020. Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ.