Potrivit sursei citate, biletele pentru cursele din Cluj-Napoca spre Liverpool sunt deja în vânzare pe wizzair.com şi prin aplicaţia pentru mobil a companiei aeriene, la preţuri care pornesc de la 89 de lei.

În ceea ce priveşte zborurile de la noua bază din Bacău către Londra Luton, anunţate în luna iunie, acestea vor începe mai devreme, la 1 octombrie, cu cinci curse săptămânale, urmând să ajungă la zboruri zilnice după deschiderea bazei, pe 29 octombrie. Aceasta este una dintre cele 12 rute de la noua bază Wizz de la Bacău, care va fi deschisă oficial pe 29 octombrie.

Începând cu 23 octombrie, Wizz Air va oferi zboruri către "oraşul dinamic şi efervescent Liverpool", care devine astfel a patra conexiune cu Marea Britanie disponibilă din Cluj-Napoca, se spune în comunicat. Cu această nouă rută, oamenii din Cluj-Napoca şi din zonele înconjurătoare se pot bucura de 32 de destinaţii cu tarife reduse în reţeaua extinsă Wizz din cel mai mare oraş din Transilvania.

"Suntem încântaţi să lansăm această nouă conexiune low-cost între Cluj-Napoca şi Liverpool, pentru a le oferi pasagerilor noştri fideli posibilitatea de a explora aceste oraşe vibrante. Wizz Air este în avangarda aviaţiei în materie de măsuri îmbunătăţite de sănătate şi igienă, iar clienţii noştri din Marea Britanie şi Cluj-Napoca continuă să spună 'DA' zborului, deoarece aducem mai multă conectivitate şi ajutăm economia să îşi revină. Echipa Wizz aşteaptă cu nerăbdare să primească în curând pasagerii obişnuiţi şi noi la bordul flotei noastre tinere şi verzi de aeronave Airbus", a declarat Owain Jones, Managing Director Wizz Air UK.

Wizz Air este compania aeriană cu cea mai rapidă creştere şi cea mai ecologică din Europa şi operează o flotă de 131 de aeronave Airbus A320 şi A321.

Wizz Air a fost alegerea preferată a 40 de milioane de pasageri în anul financiar care s-a încheiat pe 31 martie 2020. Toate zborurile Wizz Air sunt operate cu aeronave Airbus A320 cu 180 de locuri, A320neo cu 186 de locuri, A321 cu 230 locuri şi aeronave Airbus A321neo cu 239 locuri.

Compania a introdus o serie de măsuri de igienă îmbunătăţite care prevăd că echipajul de cabină şi pasagerii trebuie să poarte măşti, echipajul de cabină trebuie să poarte mănuşi, achiziţiile la bord sunt încurajate să fie efectuate prin plată fără contact, pasagerii sunt rugaţi să urmeze măsuri de distanţare fizică şi toate achiziţiile sunt încurajate să fie făcute online înainte de zbor.

Filtrele HEPA de pe toate aeronavele Wizz Air filtrează deja 99,97% din viruşii şi bacteriile din aer, iar toate aeronavele sunt supuse în mod regulat unui proces de dezinfecţie minuţios cu o soluţie antivirală şi, urmând programul strict de curăţare zilnică al WIZZ, toate aeronavele companiei aeriene sunt în continuare dezinfectate peste noapte cu aceeaşi soluţie antivirală.