Potrivit unui comunicat al companiei, cele doua sesiuni de recrutare vor avea loc pe 30 august si pe 20 septembrie, la hotelul Angelo by Vienna House Bucuresti, 283 Calea Bucurestilor, 075100 Otopeni.

Persoanele interesate de un job de insotitor de zbor trebuie sa vina la selectie cu un CV in limba engleza, referinte si doua poze (plan amplu si tip pasaport).

Pentru a putea deveni membri ai echipajelor Wizz Air, aplicantii trebuie sa aiba varsta peste 18 ani, sa detina un pasaport valid, diploma de bacalaureat, sa fie fluenti in engleza atat in scris, cat si vorbit, sa stie sa inoate si sa aiba inaltimea peste 1,65m ( femei) sau 1,75m (barbati).

De asemenea, cei interesati trebuie sa aiba experienta in relatia cu clientii, abilitati excelente de comunicare si flexibilitate pentru programul in schimburi.

Alte detalii despre campania de recrutare pot fi gasite wizzair.com.

Potrivit companiei, Wizz Air a recrutat, in acest an, aproape 500 de noi colegi, numarul total de angajati depasind astfel 2.800 de persoane.

Operatorul low-cost a lansat, totodata, si un film de prezentare care ofera detalii despre responsabilitatile si modul de viata al echipajului de cabina, precum si detalii despre procesul de selectie pentru aceasta pozitie si cursurile de pregatire ale insotitorilor de cabina.

Wizz Air a intrat pe piata din Romania in 2007 si de atunci s-a dezvoltat continuu, urmand sa ajunga la 20 de aeronave, pana la finalul anului 2016. Wizz Air a aniversat recent 25 de milioane de pasageri transportati din si spre Romania, de la inceputul operatiunilor.

Wizz Air este cea mai mare companie low-cost din Europa Centrala si de Est, care opereaza o flota de 71 de aeronave Airbus A320 si A321 si ofera mai mult de 450 de rute de la 25 de baze, ce asigura conexiunea intre 124 de destinatii din 38 de tari. Wizz Air are peste 2.800 de angajati si a transportat 20 de milioane de pasageri in anul fiscal incheiat pe 31 martie 2016.

Wizz Air este listata la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ si este inclusa in calculul indicilor FTSE 250 si FTSE All-Shares. Wizz Air este membra a Asociatiei Internationale a Transporturilor Aeriene (IATA), Operational Safety Audit (IOSA) si a fost aleasa recent “Value Airline of the Year 2016” de editorii Air Transport World, una dintre cele mai importante reviste de aviatie.