Odata cu ianugurarea celor patru noi zboruri, care incep in acest weekend, compania aloca bazei din Sibiu si o aeronava Airbus A320 eficienta si investeste inca 98 de milioane de euroin Romania.

Wizz Air incepe noile zboruri de la Sibiu la Nuremberg pe 19 august, cu 3 zboruri saptamanale, spre Milano Bergamo si Madrid pe 20 august, iar spre Munchen Memmingen pe 21 august, cu 2 zboruri/saptamana fiecare.

Astfel, numarul de rute operate de la Aeroportul International Sibiu creste la sase.  

Tot pe 19 august, Wizz Air incepe sa opereze si a doua ruta de la cel de-al noualea aeroport din Romania, Suceava, spre Londra Luton, cu 4 curse/saptamana.

Biletele pe cele mai noi rute sunt disponibile pe wizzair.com.

   *** Un singur segment, cu toate taxele obligatorii incluse.

Wizz Air a intrat pe piata din Romania in 2007 si de atunci s-a dezvoltat continuu, urmand sa ajunga la 20 de aeronave, pana la finalul anului 2016. Wizz Air a aniversat recent 25 de milioane de pasageri transportati din si spre Romania, de la inceputul operatiunilor.

Wizz Air este cea mai mare companie low-cost din Europa Centrala si de Est, care opereaza o flota de 71 de aeronave Airbus A320 si A321 si ofera mai mult de 450 de rute de la 25 de baze, ce asigura conexiunea intre 124 de destinatii din 38 de tari. Wizz Air are peste 2.800 de angajati si a transportat 20 de milioane de pasageri in anul fiscal incheiat pe 31 martie 2016.

Wizz Air este listata la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ si este inclusa in calculul indicilor FTSE 250 si FTSE All-Shares. Wizz Air este membra a Asociatiei Internationale a Transporturilor Aeriene (IATA), Operational Safety Audit (IOSA) si a fost aleasa recent “Value Airline of the Year 2016” de editorii Air Transport World, una dintre cele mai importante reviste de aviatie.