Cursa Suceava-Milano Bergamo este prima ruta de la al 9-lea aeroport Wizz Air din Romania si va fi urmata in scurt timp de o a doua ruta cu tarife scazute, care va asigura conexiunea intre Londra Luton si Suceava, cu patru zboruri saptamanale, incepand cu 19 august. 

Pentru a ura bun venit celui mai nou aeroport romanesc din reteaua WIZZ, compania reduce cu 25% toate tarifele pe rutele din Romania pentru rezervarile efectuate miercuri, 3 august, pana la miezul noptii. Biletele pentru cea mai noua ruta sunt deja disponibile pe wizzair.com de la 99 lei, pe segment, cu toate taxele incluse.

Wizz Air a intrat pe piata din Romania in 2007 si de atunci s-a dezvoltat continuu, urmand sa ajunga la 20 de aeronave, pana la finalul anului 2016. Wizz Air a aniversat recent 25 de milioane de pasageri transportati din si spre Romania, de la inceputul operatiunilor.

Wizz Air este cea mai mare companie low-cost din Europa Centrala si de Est, care opereaza o flota de 71 de aeronave Airbus A320 si A321 si ofera mai mult de 450 de rute de la 25 de baze, ce asigura conexiunea intre 124 de destinatii din 38 de tari. Wizz Air are peste 2.800 de angajati si a transportat 20 de milioane de pasageri in anul fiscal incheiat pe 31 martie 2016.

Wizz Air este listata la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ si este inclusa in calculul indicilor FTSE 250 si FTSE All-Shares. Wizz Air este membra a Asociatiei Internationale a Transporturilor Aeriene (IATA), Operational Safety Audit (IOSA) si a fost aleasa recent “Value Airline of the Year 2016” de editorii Air Transport World, una dintre cele mai importante reviste de aviatie.