"Noua aeronava va sustine operarea a sase noi rute din Craiova si cresterea capacitatii in primele 12 luni la 260.000 de locuri. Compania considera de asemenea ca aceasta crestere va stimula si piata locala a locurilor de munca in aviatie si in turism, intrucat consumatorii vor avea acces la un numar mai mare de zboruri low cost. Wizz Air a anuntat cresterea frecventelor pe zborurile deja existente spre Milano Bergamo si Londra Luton si lansarea a 4 noi rute spre Barcelona, Bologna, Dortmund si Roma Ciampino, ce vor deveni operationale incepand cu 23 iulie 2014", se arata intr-un comunicat al companiei, remis Incont.ro.

Noua aeronava Airbus A320 alocata acestei baze va fi livrata in Craiova pe 23 iulie 2014.

Zborurile spre rutele noi din Craiova pot fi deja rezervate pe wizzair.com, la tarife pornind de la 99 lei, pentru un singur zbor cu toate taxele incluse.

Jucatorul ungar low-cost Wizz Air opereaza o flota de 45 de aeronave Airbus A320 de la 18 baze, 290 de rute facand legatura cu 95 de destinatii din 35 de tari. In Romania, operatorul aerian are 12 aeronave alocate celor patru baze din Bucuresti, Cluj-Napoca, Targu Mures si Timisoara.

Wizz Air estima in luna mai ca va transporta peste 3,3 milioane de pasageri in acest an, din care peste 1,8 milioane de la aeroportul din Bucuresti.