• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
O aeronava Wizz Air, care decolase din Bucuresti, a aterizat de urgenta la Roma. Compania aeriana: Nimeni nu a fost ranit

O aeronava Wizz Air, care decolase din Bucuresti, a aterizat de urgenta la Roma. Compania aeriana: "Nimeni nu a fost ranit"

UPDATE: Un avion Wizz Air, care a decolat de la Bucuresti, a efectuat sambata dimineata o aterizare de urgenta pe Aeroportul Fiumicino din Roma, din cauza unei probleme la trenul de aterizare. Nici pasagerii si nici echipajul companiei low-cost nu au fost raniti, au declarat reprezentantii Wizz Air pentru Incont.ro.

Cei 165 de pasageri au coborat din avion pe tobogane. Una dintre rotile trenului de aterizare a ramas blocata inainte de aterizare. Avionul, apartinand companiei Wizz Air, efectua o cursa Bucuresti-Roma.
 
Pilotul, care urma sa aterizeze pe un aeroport mai mic de la Roma - Ciampino, a solicitat sa aterizeze la Fiumicino, unde pista este mai lunga. El a fost nevoit sa aterizeze cu ajutoul unei singure roti si unui singur motor. Dupa ce s-a oprit, avionul s-a aplecat pe o parte. Pompieri, politisti si carabinieri au sosit foarte repede la fata locului.
 
"Zborul Wizz Air, W6 3141, de astazi 8 iunie, de la Bucuresti spre Roma Ciampino, cu 165 de pasageri la bord si 6 membri ai echipajului a fost redirectionat spre aeroportul Roma Fiumicino, pentru aterizare de urgenta din cauza unei probleme la trenul de aterizare. Aeronava a aterizat in siguranta la ora 8:15 iar pasagerii au fost debarcati folosindu-se toboganele de iesire. Echipajul si pasagerii nu au raportat raniti, pasagerii fiind asistati de companie. Wizz Air va colabora cu autoritatile pentru investigatie si isi cere scuze tuturor pasagerilor afectati de inconvenientele create de aterizarea de urgenta", a precizat Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager in cadrul Wizz Air.

8 iunie 2013 11:20
Modifică setările cookies