In aceasta perioada toate zborurile vor fi operate de pe Aeroportul din Cluj Napoca. Wizz Air isi sfatuieste pasagerii sa verifice detaliile zborurilor pe site-ul companiei si sa soseasca la Aeroportul din Cluj Napoca cu 2 ore inainte de ora programata de zbor, pentru a finaliza toate formalitatile in timp util. Toti pasagerii au fost contactati referitor la aceasta relocare, anunta operatorul intr-un comunicat.

Operatorul ungar Wizz Air, unul dintre cei mai importanti jucatori low-cost de pe piata locala, e prezent in Romania de aproape opt ani.

In 2012, compania a transportat peste 12 milioane de pasageri la nivel international, in crestere cu 12% fata de 2011. Traficul din si spre Romania a ajuns anul trecut la 2,7 milioane pasageri, similar cu cel din 2011, depasind pentru prima data operatorul de stat TAROM si devenind, astfel, lider, dupa numarul de pasageri. Wizz Air opereaza o flota de 39 aeronave Airbus A320 de la 16 baze, pe 250 de rute care asigura legatura intre 83 de destinatii din 29 de tari.