Compania va opera pe aeroportul Dubai World Central, conceput sa devina cel mai mare aeroport din lume si sa deserveasca atat Dubai cat si Abu Dhabi din Emiratele Arabe Unite

Terminalul pentru pasageri al Dubai World Central va fi inaugurat in luna octombrie si se estimeaza sa devina aeroportul principal al orasului pana la mijlocul anului 2020, cand, cu cele cinci piste si 160 de milioane de pasageri anual sa devina cea mai mare infrastructura aeroportuara din lume.

"Sunt foarte incantat sa anunt aceasta ruta noua spre Dubai. Aeroportul Dubai World Central va deservi in mod convenabil cele mai importante piete din EAU, in mod particular Abu Dhabi. Aceasta veste este una importanta pentru turistii care vin in Romania, dar si pentru romanii si europenii aflati in cautarea unei vacante intr-una dintre cele mai dinamice regiuni din lume cu atractii turistice si de petrecere a timpului liber incredibile. Toate acestea vor fi disponbile la doar o parte din costurile unei calatori din prezent. Acesta este un nou pas facut de Wizz Air pentru dezvoltarea conexiunile Romaniei cu zonele de est si de vest", a declarat in comunicat Mike Powell, Chief Financial Officer Wizz Air. 

Compania ungara Wizz Air opereaza o flota de 40 aeronave Airbus A320 de la 16 baze, 270 de rute facand legatura cu 93 de destinatii din 32 de tari.