Tarifele sunt valabile pentru un zbor dus-intors, la achizitionarea biletelor de pe site-ul companiei, precizeaza Tarom, intr-un comunicat.

Compania asigura catering si bauturi la bord, precum si transportul gratuit al bagajelor. Pasagerii clasei economic pot transporta un bagaj de cala in limita a 23 de kg, iar pasagerii clasei business au incluse in pretul biletului maximum 3 bagaje de cate 23 de kg. In plus, toti pasagerii pot transporta gratuit si un bagaj de mana de maximum 10 kg, arata compania.

"Tarom a inceput un sustinut proces de adaptare a produsului sau la necesitatile segmentelor de trafic regionale. Deschiderea unui centru operational Tarom la Iasi vine ca raspuns la cererea de piata din aceasta zona a Romaniei, oferind noi oportunitati de conectare cu orase importante ale Europe. Zborurile se bucura de succes, rezervarile fiind in continua crestere pe aceste rute", a declarat in comunicat Sorin Georgescu, director de proiect in cadrul companiei.

Tarom, companie detinuta de Ministerul Transporturilor vizeaza o crestere a numarului de pasageri transportati cu 100.000 pe an, de la 2,3 milioane in acest an la 2,6 milioane in 2016, si o majorare a gradului de incarcare a aeronavelor, de la 68% in acest an la 75% in 2016, potrivit planului de management al conducerii selectate in urma unui proces de recrutare.