• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Catalin Botezatu va crea noile uniforme pentru pilotii si insotitorii de bord Tarom

Catalin Botezatu va crea noile uniforme pentru pilotii si insotitorii de bord Tarom

Compania aeriana de stat Tarom l-a ales pe Catalin Botezatu ca designer al noilor uniforme pentru pilotii si insotitorii de bord, in urma unui concurs de design lansat in luna martie.

La concurs s-au inscris 31 de designeri, toti romani, care au prezentat propuneri de modele de uniforme de iarna si vara, pentru diferite piese din componenta uniformelor atat pentru piloti, cat si pentru insotitorii de bord, se arata intr-un comunicat al companiei.
 
"Am ales modelele lui Catalin Botezatu pentru ca aduc uniformelor un plus de prospetime, de eleganta si de optimism si pentru ca intrunesc cel mai bine toate elementele de identitate ale companiei Tarom. Suntem foarte bucurosi sa colaboram cu un nume atat de cunoscut in mediul de design romanesc si international, si le multumim tuturor participantilor pentru interes si pentru implicare", a declarat, in comunicat, Christian Heinzmann, directorul general al companiei.
 
Compania Nationala de Transporturi Aeriene Romane Tarom a fost infiintata in 1954 si isi desfasoara activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor.

8 aprilie 2013 14:45
Modifică setările cookies