Dupa localitatile Castelu si Poarta Alba, apoi prin Murfatlar - 23 de kilometri, apoi corespondentii PRO TV au urmat drumul pe pod, spre Ciocarlia. De aici, au reintrat pe autostrada A2 spre Agigea- 25 de kilometri.

Podul de la Agigea, intrat in reparatii inca de acum cateva luni, este in plin santier. Daca va ganditi sa alegeti varianta Medgidia- Valu lui Traian prin Constanta spre Agigea si apoi tot spre statiunile din sudul litoralului, nu rezolvati nimic: va impotmoliti tot pe podul aflat in reparatii.

Nici pentru cei care vin in Mamaia, vestile nu sunt mai bune. Daca alegeti varianta Medgidia - Constanta, o sa aveti de stat la intrarea in oras.

Cea de-a doua varianta spre Mamaia, prin Medgidia-Cuza Voda si Mihail Kogalniceanu, e tot un santier. Bucata dintre Mihail Kogalniceanu si Ovidiu lipseste cu totul.

Surprinzator, cea mai rapida varianta ramane trenul. Daca va ganditi ca drumul cu masina va fi prea lung si obositor, aflati ca CFR a suplimentat numarul de trenuri care vor veni spre mare in perioada 27 aprilie- 2 mai. Aveti la dispozitie, in plus, 15 trenuri regio si interegio pana la Mangalia si retur. Important este ca hotii de fier vechi sa isi ia si ei vacanta si sa nu mai fure componente, altfel, exista riscul ca trenurile sa aiba intarzieri mari. Daca toate aceste probleme vor fi rezolvate, atunci aveti toate sansele sa va bucurati de cateva zile tihnite.