Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor CNADNR a decis inlocuirea lui Narcis Neaga cu Catalin Homor la conducerea companiei, ordinul in acest sens fiind semnat marti de ministrul Transporturilor, Dan Costescu.  

"Azi a avut loc sedinta extraordinara a Adunarii Generale a Actionarilor (AGA) CNADNR, care a dezbatut elementele anuntate si a propus urmatoarele: avand in vedere ca directorul general Narcis Neaga este doar provizoriu numit, sau in termeni tehnici cu preluare de atributii ale directorului general, avand in vedere ca AGA a dispus deja un set de masuri in baza materialelor cunoscute in companie si avand in vedere ca se doreste orice evitare a unui eventual prezumtiv conflict de interese intre activitatea directorului general si masurile care urmeaza a fi luate si clarificarile care urmeaza a fi realizate, s-a hotarat ca domnului director general Neaga sa-i inceteze preluarea de atributii pentru functia de director general, aceste atributii urmand sa fie transferate prin statutul directorului general interimar domnului Catalin Homor, director general al Metrorex. Acestea sunt concluziile AGA. Ele sunt insusite si la nivel de minister. Am semnat deja ordinul in acest sens", a anuntat Dan Costescu.  

Potrivit acestuia, la finele lunii octombrie, Corpul de control al ministrului a predat raportul solicitat pentru problemele de pe tronsonul de autostrada Orastie - Sibiu si altele, raportul fiind inaintat si DNA, care urmeaza sa analizeze si sa vada ce este de natura activitatii lor si daca este necesar sa fie luate masuri.  

Procurorii DNA au deschis un dosar penal, in care a fost inceputa urmarirea penala in rem, in legatura cu savarsirea unor posibile fapte de coruptie in construirea autostrazii Sibiu-Orastie.  

Potrivit unui raspuns al DNA, in acest dosar a fost inceputa urmarirea penala pentru savarsirea unor infractiuni de coruptie, infractiuni asimilate infractiunilor de coruptie si infractiuni privind fraude cu fonduri europene.  

Pana in prezent, nicio persoana nu a fost pusa sub acuzare.