Prima ar fi Ignat Day. O zi de reduceri cu miros de soric. Este vorba despre un concurs de pe marketonline.ro, un magazin care promite un porc la sfarsitul promotiei si merita premiati pentru ingeniozitate.

Jucariile din ziua de azi au depasit de multa vreme imaginatia parintilor, asa ca Florina si Madalina le arata pe viu ce vor de la Mos.

Jocurile si papusile care vorbesc sunt preferatele fetitelor. Printre baieti, o masinuta de spionaj face furori. E controlata cu telecomanda si filmeaza pe distantele parcurse.

Desi costa 350 de lei la promotie, se vinde bine. Magazinele de jucarii sunt in fiecare zi alimentate cu marfa noua si spre deosebire de anul trecut vanzarile sunt mai mari cu o treime.

Retailerii profita de orice ocazie pentru a taia preturile si au transformat Ignatul in IGNAT DAY, urmasul lui Black Friday. Reducerile pentru electronice si electrocasnice au ajuns la 50 %.

Verificati cu atentie daca preturile cu care se lauda comerciantii sunt intr-adevar cele mai mici.

In esenta e vorba de reduceri peste tot si parca se simte in sfarsit ca si comerciantii de la noi lasa preturile mai jos ca sa vanda mai mult.

Daca sunteti in cautare de chilipiruri, mai avem ponturi pentru Mosul de pe alte cateva site-uri cum sunt oktal.ro, specializati in laptopuri cu preturi mai mici chiar si cu 30%.

evoMAG.ro parca leaga reducerile la electronice in decembrie si ofera livrare rapida in magazin pentru intarziati.

Acum vreau sa va propun sa fiti mai buni decat ati fost vreodata si sa aveti curaj sa faceti ceva nou. Adica sa deveniti un Mos Craciun secret pentru altcineva. Conceptul prinde teren si la noi si are aplicatii pe internet, dar si in viata de zi cu zi.

Nu au barba, costum rosu, si nici nu sunt rotofei ca Mos Craciun. Insa fiecare dintre acesti tineri a jucat pentru o seara rolul simpaticului batranel.

Scenariul este urmatorul: darul, numerotat in prealabil, trebuie lasat sub brad fara ca ceilalti sa observe, pentru ca surpriza sa fie totala. Odata misiunea dusa la bun sfarsit, se fac biletele si se pun impreuna. Prin extragere la sorti, fiecare intra in posesia darului.

Conceptul Secret Santa, in care daruiesti si primesti cadouri de la un mos Craciun secret, nu mai este doar unul practicat in marile companii sau intre prieteni. S-a extins si in spatiul virtual.

Sistemul Secret Santa se extinde, insa nu si bugetul. Deocamdata, asemenea cadouri sunt simbolice.