Are un procesor de 1ghz, ecran capacitiv si ruleaza sistemul Android excelent. In traducere libera, functioneaza peste editia anterioara si peste asteptari. Imi place ca are mufa USB, vine cu casti la pachet si poti sa ii atasezi tastatura ca sa transformi tableta intr-un veritabil laptop. Toate aceste atuuri vor pali cand o sa aflati pretul: 576 de lei. Ati auzit bine.
Aproximativ 100 de euro plus TVA pentru o tableta mai mult decat decenta pe care poti naviga, te poti juca sau poti vedea StirileProTV in direct.

Tot in premiera avem si Allview Speed. Tot romaneasca. O produc brasovenii. Aceasta are un procesor si mai rapid. Prinde 1,2Ghz si poate rula filme HD pe care le poti vedea pe un televizor printr-un cablu hdmi. Bateria tine 6 ore si costa 650 de lei. De trei ori mai ieftina decat o tableta cu brand de import. Vine si ea preincarcata cu zeci de aplicatii romanesti. Adica aceste doua tablete sunt bune de treaba sau joaca de indata ce le-ai scos din cutie.

Si pentru ca ne place sa ramanem primii care anunta premierele, puteti vedea si tableta Vodafone, care va fi lansata vineri. Aceasta are in plus posibilitatea de a fi folosita cu un sim 3G pentru internet mobile. Primele doua se conecteaza doar prin WiFi.

Bun, destul cu partea hard, sa trecem la soft. Mii de tatici s-au convins ca trebuie sa il ajute pe mosul sa ia o tableta pentru cel mic sau poate pentru ei insisi. Iar baietilro le place sa se joace. Iata doua-trei jocuri distractive: Flight Control, ca tot ne-am unit spatiul aerian cu bulgarii de vreo doua zile. Aici trebuie sa ghidezi avioanele la aterizare fara sa le ciocnesti, si asa cum fac si controlorii de trafic, le optimizam traseul ca sa ajunga mai repede la destinatie.

Si de incheiere. Stiti care este aplicatia romaneasca cea mai descarcata din Android Market? Stirile ProTV.