StirileProTV.ro

Aplicatia noastra pentru iPhone si ipad sta in top din ziua lansarii. Este cea pe care o vedeti in fiecare dimineata pe peretele din spate. Toate stirile noastre se vad usor oriunde ai fi, inclusiv transmisiunile in direct. La orice ora sunteti in miscare, puteti urmari stirile si iLike IT de pe mobil sau de pe tableta.

Instagram

Instagram este un programel care a reusit sa impresioneze rapid dupa lansare. E facut de un singur om si multa vreme a fost un hobby pentru el. In urma cu putin timp, a fost declarata de Apple aplicatia anului pentru iPhone si tocmai a semnat un parteneriat cu mai multe ziare pentru preluarea pozelor postate de oameni.

Sistemul functioneaza cam asa. Faci poza, ii aplici un efect si o postezi pe contul tau, dar si pe Facebook sau Twitter, spre exemplu. Cei mai multi dintre noi se uita la poze si nu au rabdare sa citeasca texte lungi, asa cum ne-am obisnuit sa spunem ca o poza face cat o mie de cuvinte.

Photosynth

George Buhnici a recunoscut ca ii place si mai mult PHOTOSYNTH care aduce pe mobil o optiune pe care o gasesti doar pe aparate foto mai sofisticate. Face poze panoramice superbe. Misti telefonul, programul captureaza mai multe poze si apoi le asambleaza. Sa zicem ca esti pe stadion sau intr-o camera stramta. Asa vei surprinde totul pe 180 de grade. Apoi poti posta poza pe retelele sociale.

SoundTracking

Am vorbit despre poze pe retelele sociale. Hai sa vedem cum descoperim muzica buna dupa recomandarile prietenilor. Soundtracking iti permite sa vezi ce asculta amicii tai, care sunt cei mai cautati artisti, dar si cum se numeste melodia de la radio sau cea pe care o fredonezi. Sa zicem ca esti in masina, in discoteca sau la bucatarie. Apesi pe buton ca sa descoperi piesa si apoi o postezi pe twitter sau pe Facebook.

google translate

Serviciul de traducere online a trecut la nivelul urmator. Google Translate pe mobil nu doar ca traduce printre 65 de limbi, dar si vorbeste. Sa zicem ca ai plecat printr-o tara straina si cauti un loc important. Scrii aici, spre exemplu, unde este toaleta si aplicatia traduce in limba pe care o alegi, scrie in literele locului, dar daca omul din fata ta nu poate citi, ii vorbeste.

SkyView

"Cu Skyview m-am distrat aseara pe cerul noptii" spune George Buhnici. Foloseste busola din telefon si senzorul GPS plus camera ca sa iti arate cum se numesc stelele de pe cer. Sistemul se numeste realitate augmentata.

Super8

O aplicatie foarte laudata este Super8 care transforma un telefon modern intr-o camera video retro, pe 8mm.

PROFM

Nu ca sunt ai nostri, dar au o aplicatie excelenta de ascultat muzica pe mobil. ProFM, Music FM, ProFm Dance sau PROFM Love sunt disponibile oriunde si nu costa nimic.

Quora

Quora e locul perfect unde sa pui intrebari si sa astepti raspunsuri gandite. Iat doua exemple. Poti urmari unele intrebari si sa vezi ce raspunsuri se posteaza ori sa vezi ce cauta cei din zona ta. Spre exemplu, unii cauta locuri bune de dormit in Bucuresti.

AccuWeather

Exista zeci de aplicatii de vreme. George Buhnici s-a declarat fan accuweather pentru mobil. Ofera datele zilnice cu prognoza pe 15 zile si harta sinoptica.