Cine a zis ca nu te poti si distra la cumparaturi de jucarii? Evident... pe internet! O data ce te-ai convins de calitatea unei marci, produsele merita banii platiti de la distanta.

E mult mai simplu si comod sa vizualizam toate produsele pe site sunt o gama mult mai larga si diverse pe site si alegem impreuna ceea ce doreste a vazut baietelul si poate sa aleaga singur si noua ne este mult mai comod"- spun cei care au cumparat online.

Ce sa le cumperi insa copiilor, nepotilor vecinilor, fratiorilor? Cele mai vandute jucarii sunt balansoarele, centrele de joaca, saltelutele de joaca si saniutele. O sanie mai speciala este cea metalica Grand. Este disponibila pe roz pentru fetite si pe negru pentru baietei.

Este anul comertului online si la noi, unde vanzarile au crescut deja cu peste 20%. 2012 se anunta si mai bun, pentru ca oamenii sunt mult mai atenti cu cheltuiala, iar internetul reuseste sa ofere cele mai bune preturi.

Cei mai apreciati din domeniu sunt strollers.ro care ofera absolut totul pentru copii - de la stadiul de bebelus pana cand ajung la liceu. miobebe.ro au jucarii, dar si leagane, balansoare, centre de activitati, saltelute de joaca si lampite. Iata si alte site-uri din domeniu:

www.magicashop.ro
www.ookee.ro
www.kids-shop.ro
www.toys.ro
www.idealbebe.ro
www.tookie.ro
www.rcracing.ro
www.towerhobbies.com
www.lidinger.at
www.toysrus.com
www.amazon.co.uk

Foarte cautate sunt si jucariile cu Superman, fabrica de sandvisuri, titirezi de toate felurile sau vesnicii robotei.