Povesti din lumea celui mai controversat sport, interviuri exclusive, totul despre marii maestri ai wrestling-ului mondial, printre care Hulk Hogan si John Cena, muzica din show-urile de wrestling si filme cu luptatorii, cele mai sexy femei din lume, toate vor face din www.wrestlingfan.ro, principala destinatie a iubitorilor de wrestling din Romania.

Si, pentru ca doar superlativul ii mai multumeste pe cei de la IBU Pro Tv, in premiera absoluta in Internetul romanesc, www.wrestlingfan.ro transmite integral in HD megashow-urile RAW, Smack si Superstars.

De asemenea, Wrestlingfan.ro, site-ul care a inregistrat 10.000 de unici inca din prima zi, va difuza si Wrestlemania, cel mai important eveniment al unei industrii de milioane de dolari si audiente record in intreaga lume. 

IBU Pro Tv continua astfel seria de lansari spectaculoase inceputa in luna ianuarie 2010 cu www.perfecte.ro, un site dedicat exclusiv femeilor frumoase, destepte si ambitioase si www.incont.ro, singurul site financiar care traduce lumea business-ului intr-un limbaj accesibil tuturor. 

IBU Pro Tv este divizia de online a Pro Tv S.A. si opereaza site-uri de top din Internetul romanesc, precum www.stirileprotv.ro, www.sport.ro, www.acasatv.ro, www.profm.ro, www.protv.ro, www.kombat.ro sau www.mtv.ro.