Organizatorii anunta ca vor participa, la a opta editie a targului, peste 100 de institutii internationale. Astfel, tinerii vor putea alege dintr-o sumedie de oferte de studii universitare si mastere.

Alaturi de universitatile internationale vor fi prezenti si reprezentanti ai Academiei de Studii Economice Bucuresti, Universitatii Romano-Americane, Universitatii Politehnica Timisoara sau ai Universitatii Lumina.

Romanian International University Fair (RIUF) va avea loc pe 12-13 martie la Bucuresti,pe 15martie la Timisoara, si pe 17 martie la Iasi.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul evenimentului: www.riuf.ro.

Unde vor sa invete tinerii romani?

Pe primele locuri in preferintele celor care aleg sa studieze in afara tarii se numara domenii precum economie (28%), comunicare (19%), inginerie (14%), drept(10%), arhitectura (9%), si medicina (8,5%).

Intrebati unde doresc sa studieze, tinerii aleg pe rand Marea Britanie pentru renumele institutiilor de invatamant din aceasta tara (53%), Franta (30%), Statele Unite ale Americii (23%) si alte state ale Uniunii Europene precum Olanda din cauza taxelor de scolarizare reduse, sau gratuite dupa cum este cazul in Danemarca (32%).