Cei care detin un bon fiscal sau mai multe emise la 7 februarie, cu valori intre 6,00 lei si 6,99 lei, se mai pot prezenta in urmatoarele 28 de zile la unitatile ANAF, cu bonurile in original si o copie a actului de identitate.

Premiile vor fi acordate in maximum trei luni.

La prima extragere organizata pentru loteria bonurilor fiscale valoarea bonurilor fiscale castigatoare, de 6 lei, a fost stabilita printr-o extragere in trei etape: o bila pentru luna emiterii bonului - cifra 2, reprezentand luna februarie, o bila pentru ziua emiterii bonului - 7, urmate de ultima etapa, cu trei bile reprezentand valoarea bonului - cifrele 0, 0, 6. 

Pentru extragere au fost luate in considerare bonurile fiscale emise in perioada 2 februarie-28 martie 2015, cu valoarea totala a unui bon intre 1 leu si 999 lei inclusiv, cuprinzand taxa pe valoarea adaugata. 

Sunt valabile bonurile fiscale achitate cu cardul, cu bonuri de masa, precum si cele eliberate de casele de schimb valutar sau de firme neplatitoare de TVA. 

Fondul total de premii este de 1 milion de lei, care se va imparti in mod egal la numarul total de bonuri castigatoare si validate de ANAF.  Un bon este castigator daca a fost emis de un aparat de marcat electronic fiscal care funcționeaza potrivit legislatiei, sunt lizibile informațiile, are valoarea totala exprimata in lei, egala cu valoarea extrasa, a fost emis in ziua extrasa si nu are menționat niciun cod de inregistrare fiscala al cumparatorulu.

Loteria va fi organizata lunar, in prima duminica dupa data de 15 a fiecarei luni, pentru luna anterioara, dar va putea fi organizata si ocazional, de Sarbatori.  La extragerile lunare participa bonurile fiscale emise in luna calendaristica anterioara organizarii extragerii.