Ce mananca directorul McDonald's Romania si de ce prefera romanii fast-food-ul
Isi doreste sa transforme iesirea rapida la fast-food intr-o binemeritata pauza, alaturi de prieteni sau de familie. Si, chiar daca mancarea de la McDonald’s a fost indelung criticata, restaurantele sunt tot timpul pline. De ce mananca romanii la fast-food si cat de sanatoase sau nesanatoase sunt pana la urma produsele lor, aflati din interviul acordat pentru Foodstory.ro.
In Romania, McDonald's are peste 60 de restaurante in peste 21 de orase si are zilnic peste 140.000 de consumatori. Desi piata de fast-food este destul de aglomerata, romanii stiu foarte bine ce-si doresc de la fiecare restaurant de acest tip.
Daniel Boaje, cel care a preluat conducerea lantului de fast-food acum un an, ne-a marturisit ca secretul McDonald's consta in relatia pe care o are cu clientii sai. El sustine ca increderea consumatorilor este la un nivel foarte bun, iar avantajul lantului de restaurante pe care il conduce consta in diversitate:
“Fata de celelalte restaurante cu servire rapida, McDonalds Romania este in permanent contact cu clientii – stim ce vor, stim cand vor, stim ce le place, stim ce nu le place si suntem foarte activi in directia asta”, a mai declarat acesta.
Citeste continuarea interviului pe www.foodstory.ro
Pe acelasi subiect: