1.     Cluburi. Petreceri.
 
Club Cuando-petrecere “Cupidon si… Cupidona”, sambata 13 februarie de la 23.30. Suprizele tin, normal, de reducerile la bauturi. Astfel cu 150-160 de lei puteti lua o sticla de whiskey si patru energizante.

Club Kristal-petrecere “Valentine’s Day Party”, sambata 13 februarie. Intrarea este 69 de lei, dar aveti free bar pana la ora 04:00 dimineata.

Turabo Society Club-“Valentine’s Weekend Party” ,tot sambata aceasta, cu un invitat special, cantareata Lumidee.

“Intrarea este gratuita atat pentru fete cat si pentru baieti. Avem ca invitat special, o cantareata de renume si sper ca toata lumea sa se simta bine si sa se bucure de petrecere”, a declarat pentru incont.ro Tudor Dragomir Niculescu, proprietarul lantului de cafenele Turabo si al clubului Turabo Society Club.

Club Stuf Vama Veche-petreceri vineri si sambata “Hot Date Party” si “Blind Date Party”

Club Deja-Vu –petrecere sambata, “Valentine’s Day Party”. Conform reprezentantilor clubului, suprizele vor fi “pe loc”, iar la partea de divertisment: artisti si o trupa de dansatori.

Friend’s Pub-petrecere “Hot Valentine’s Night”, sambata 13 februarie. Reducerile sunt si de aceasta data la bauturile alcoolice si sucuri, adica: pentru o sticla de rom si cinci cutii de suc veti achita 140 de lei. Daca optati pentru o sticla de whisky alaturi de cinci cutii de suc sau cinci bauturi energizante, va trebui sa scoateti din buzunar 160 de lei si respectiv 180 de lei. Conform reprezentantilor pub-ului, reducerile de pret sunt de 20%-25%.

Acestea sunt doar cateva dintre petrecerile pe care cluburile de noapte din Bucuresti le vor avea in acest sfarsit de saptamana. Majoritatea cluburilor s-au pregatit pentru Valentine’s Day, asa ca, daca nu aveti un club preferat in care sa mergeti vineri sau sambata seara, cu siguranta veti nimeri la o petrecere dedicata acestei sarbatori, indiferent in ce club veti merge.

2.     Concerte
 
Casa de Cultura a Studentilor, duminica, 14 februarie de la ora 20:00, concert VH2

Club Bamboo, sambata 13 februarie de la ora 23:00, concert Dan Balan

Sala Palatului, vineri, 12 februarie, incepand cu ora 19:00, concert Live from Buena Vista: The Havana Lounge

Sala Palatului, duminica 14 februarie de la 19:30, concert Directia 5

Club Tribute, duminica 14 februarie, de la ora 22:00, concert Horia Brenciu

Coyote Café, astayi, 12 februarie de la 22:30, concert JukeBox Band

Liberty Center, 14 februarie, incepand cu ora 19:00, o serie de concerte printer care Mandinga si Alex

Hard Rock Café, sambata 13 februarie de la ora 22:00, concert dedicat artistului Carlos Santana

Muzeul National al Satului “Dimitrie Gusti”, sambata 13 februarie de la 13:00, concert de muzica latino Americana

3.     Restaurante
 
Multe dintre retaurantele bucurestene au pregatit meniuri pentru indragostiti, ce includ, spre exemplu, o sticla de vin din partea casei, sau reduceri la nota de plata de 20%. In plus, veti avea parte de concerte de vioara sau pian, dansuri traditionale, trupe de balet, dansuri de societate sau prezentari de moda.

“In restaurantele City Grill si Hanu’ Berarilor, in ziua de 14 februarie, cuplurile vor beneficia de un discount de 20% la nota de plata. In plus, fetele vor primi flori din partea casei”, a declarat pentru incont.ro Irina Artenescu, director de marketing al restaurantelor.