Daniel e necasatorit si nici nu se lauda cu vreo relatie serioasa. Pana nu demult ignora sarbatoarea indragostitilor, insa anul acesta parca ar vrea sa se bucure de ea.

Asa ca a platit 600 de euro pentru o vacanta a burlacilor de trei nopti la hotelul “Adam si Evadin Antalya. Acest complex turcesc este vestit pentru petrecerile inedite la care invitati sunt sute de oameni singuri care, desigur, nu se cunosc intre ei.

Chiar daca principala idee cu care acesti turisti pleaca in astfel de vacante este sa se distreze cum nu au facut-o pana acum, unii spera ca in mijlocul acelei nebunii vor fi si ei nimeriti de sageata lui Cupidon.

Asta spera si Alexandra. Pe 14 februarie va fi in centrul Amsterdamului si ar vrea sa isi faca de cap. Cu atat mai mult cu cat de Ziua Indragostitilor mai multe baruri si cluburi vor organiza petreceri pentru cei fara pereche.

Cei care vor sa fie cat mai departe de casa, pot alege de Valentine’s Day vacatele in Mexic, Thailanda sau Brazilia. Gazdele se pregatesc in fiecare an sa-i intampine pe celibatari.

''Toata lumea este degajata, toate lumea se relaxeaza,  se practica nudismul, de la ospatari si barman, si pana la cei care participa ca turisti la un astfel de sejur. Exista o traditie ca oaspetele sa fie intampinat si sa i se ofere tot ceea ce are nevoie, inclusiv partea aceasta sentimetala si trupeasca'', spune Ciprian Enea, consultant in turism.

O astfel de aventura costa intre 1.200 si 2.000 de euro pentru 7 nopti. In aceasta suma intra si biletul de avion.