De pe plaja Ipanema si pana la Paris, hotelurile de mai jos ofera unele dintre cele mai fascinante privelisti, desprinse parca din filme.

Va puteti inchipui ceva mai frumos pentru vacanta de vara?

Banyan Tree din Bangkok este faimos pentru privelistile sale panoramice asupra orasului. Restaurnatul sau unic se afla la etajul 61, in aer liber si este numit „Vertigo”.

Hotel Fasano din Rio de Janeiro are vedere catre plaja Ipanema dintr-un unchi unic, care da spre golful Arpoadar, dar si catre “Muntii Gemeni”.

Hotel Tremezzo este unul dintre cele mai vechi hoteluri de lux de pe malul Lacului Como din Italia. Hotelul, o adevarata opera de arta in stil Ar Nouveau, are vedere catre privelistile fascinante spre lac, direct spre Belagio, acolo unde cele doua brate ale lacului se intalnesc.

Wildflower Hall, din India, este situat la peste 2.500 de metri altitudine si ofera ptivelisti spre muntii acoperiti cu pini si spre vaile din zona Wildflower Hall.

Yeatman, din Porto (Portugalia), construit intr-o zona deluroasa la sudul raului Douro, hotelul are vedere catre rau si catre centrul istoric al orasului.

Hotelul “Cei 12 apostoli” din Cape Town (Africa de Sud) este situat pe malul Oceanului Atlantic intr-o zona din care poate fi admirati si muntii.

Hotelul Le Meurice, din Paris, ofera, de la etajul al 7-lea, o vedere unica a intregii capitale franceze, inclusiv catedrala Notre Dame, Muzeul d'Orsay, Turnul Eiffel, Place de la Concorde, Arcul de Triumf sau Sacre Coeur.

Sursa foto: The Telegraph

Citeste si:

Atrag zeci de milioane de turisti din toate colturile pamantului. Cele mai vizitate orase ale lumii FOTO

Ai vrea sa te muti la Oslo, Zurich sau Geneva? S-ar putea sa nu-ti permiti. Cele mai scumpe 20 de orase din lume