Compania Brand Sense Partners LLC a dat-o in judecata pe Britney Spears, dar si pe tatal ei, la Curtea Superioara din Los Angeles, sustinand ca cei doi membri din familia Spears au renegociat intr-o maniera ilegala, in 2010, contractul incheiat cu brandul de produse cosmetice Elizabeth Arden Inc.

Potrivit noului contract, compania Brand Sense a pierdut dreptul de a incasa 35% din veniturile aduse de linia de parfumuri creata de Britney Spears.

Contractul initial de creare si promovare a acestor parfumuri a fost semnat in 2004.

Britney Spears se afla sub curatela tatalui ei, Jamie Spears, din februarie 2008, acesta fiind si administrator al averii cantaretei. Totodata, comportamentul ei este monitorizat de un judecator.

Cantareata a fost plasata sub curatela tatalui sau dupa ce comportamentul ei a avut de suferit, in urma unor esecuri pe plan artistic, personal si juridic. Potrivit declaratiilor recente ale avocatilor artistei - care intre anii 2000 si 2005 a fost cantareata cel mai bine platita din lume -, starea de sanatate mintala a acesteia s-a imbunatatit considerabil in ultimii doi ani.

Artista americana si-a lansat pe 25 martie cel de-al saptelea album de studio, intitulat "Femme Fatale".