Cea mai scumpa proprietate este resedinta lui Candy Spelling, vaduva lui Aaron Spelling, de vanzare pentru 150 milioane de dolari. Proprietatea de doua hectare cuprinde o oranjerie, un conac de 5.200 de metri patrati, doua piste de bowling, un club de biliard si o sala de jocuri video.

Cine nu are cele 150 milioane de dolari se poate muta in luxoasa locuinta platind ipoteca de 882.000 de dolari pe luna.

"Castelul frances", scos la vanzare

Fosta vila a lui Nicholas Cage, din Newport Beach, California, este listata pentru 31,75 milioane de dolari.

Si resedinta lui Michael Jackson din Holmby Hills, similara unui castel francez, este scoasa la vanzare pentru 23,5 milioane de dolari si include o sala spa, una de cinema si lift. 

Jucatorul de baseball Adrian Beltre, de la Boston Red Sox, isi vinde resedinta din Bradbury, California, pentru 19,8 mlioane de dolari, iar starul TV Dr. Phil s-a mutat si a scos pe piata pentru 16,5 milioane de dolari vila din Beverly Hills pe care a platit 7,5 milioane de dolari in 2002.

Case scumpe, putini cumparatori

Val Kilmer a scos pe piata in 2009 resedinta si terenul de 2,4 hectare pentru 33 milioane de dolari. De atunci, actorul a renuntat la 44% din pret si cere acum doar 18,5 milioane de dolari.

Si Ricky Martin a anuntat acum cativa ani ca isi vinde vila din Miami, s-a razgandit si a listat din nou proprietatea in 2010 pentru 18,9 milioane de dolari.

Un penthouse din Manhattan in care a locuit starul Harrison Ford este de vanzare pentru 16 milioane de dolari, iar Uma Thurman vinde, pentru 14,2 milioane de dolari, o vila din New York.

Gradini imense si livezi bogate

Mel Gibson cere 12,75 milioane de dolari pentru complexul Lavender Hill Farm din Malibu, California. Uriasa proprietate este completata de gradini si livezi.

Tot în California, Donald Trump vinde o vila de 12 milioane de dolari situata in apropiere de Trump National Golf Club. Proprietatea a fost creata si dezvoltată de miliardar, dar nu i-a servit niciodată drept locuinta.

Fosta resedinta a actritei Greta Garbo este pe piata pentru 11,5 milioane de dolari. Complexul "La Esperanza" este situat in Malibu, pe malul Oceanului Pacific, si cuprinde facilitati pentru surfing, volei si petreceri pe plaja.

Rapperul Curtis "50 Cent" Jackson a scos la vanzare o vila uriasa din Farmington, Connecticut, care poate gazdui petreceri intr-un club de noapte privat.