Se lucreaza in paralel si pe teren si sub el. Deasupra muncitorii toarna un strat de nisip, vor face drenajul dupa care vor aseza rulourile de gazon.  Dedesubt se construieste o parcare imensa.

Si faimosul acoperis este aproape gata. Membrana retractabila este montata alaturi de sistemul audio si cat de curand urmeaza sa fie ridicate si ecranele uriase.

Constructorii spun ca 95% dintre lucrari sunt terminate, iar asta inseamna ca sunt gata vestiarele, salile de conferinta si grupurile sanitare pentru jucatori.

De saptamana aceasta a inceput si asfaltarea curtii si a cailor de acces catre arena.

In plus, incepe sa se dezvolte si zona din jur, chiar daca deocamdata Primaria nu a angajat nicio firma care sa administreze stadionul. 

"Totul va fi deschis pana in august, ne propunem sa avem patru cafenele, vor fi spatii comerciale, dar care se vor deschide doar cand vor fi evenimente pentru ca nu vrem sa transformam stadionul intr-un mall", a declarat Bogdan Hreapca, director investitii PMB.

"Arata foarte bine, mai bine decat ma asteptam, mai bine decat cel din Frankfurt, din Munchen, probabil ca acesta este si nou", a spus la randul sau primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.

Dupa o investitie de 131 de milioane de euro, la fel de incantati sunt si oficialii din fotbal. Victor Piturca, noul antrenor al Nationalei, este sigur ca va bate echipa legendarului Maradona si a fenomenalului Messi.

Biletele pentru amicalul Romania-Argentina, difuzat in direct de Pro TV, vor fi puse curand in vanzare. Cel mai ieftin va costa 60 de lei, iar cel mai scump 200.
 

Citeste si:


Apple face inca o victima colaterala. BlackBerry, a doua demisie la nivel de top-management din ultimele luni. Se apropie apogeul producatorului de telefoane?

Nokia a prezentat smartphone-ul N9. Cum cred analistii ca se va vinde produsul. VIDEO si GALERIE FOTO

Pe ce se duc banii UE. Topul extravagantelor de care se bucura europarlamentarii