Echipati cu steaguri si fluiere, multi au dat impresia ca vor asista la un meci oficial. Altii s-au fotografiat in nestire, constienti ca nu-si vor permite niciodata un bilet la tribuna intai.

La ora 17.00, cand s-au deschis portile, ai fi zis ca a inceput un maraton... al varstei a treia. Pensionari cu sepci si palariute au uitat subit de durerile de spate si au inceput sa alerge catre stadion.

Speriati ca vor rata un moment important, oamenii s-au straduit sa intre toti deodata pe aceeasi usa, desi erau trei intrari mari.

Odata ce au trecut linia de start puteai sa juri ca ai nostri sunt neamuri cu japonezii vestiti pentru faptul ca fotografiaza totul in jurul lor. Apoi s-au auzit si primele scandari, chit ca pe teren nu a intrat nici picior de fotbalist.

De altfel, microbistii adevarati, care si-au adus steagurile de acasa si s-au imbracat in tricouri galbene, au fost miscati atunci cand din boxe s-a auzit imnul oficial al campionatului mondial de fotbal din 1990. Romania ajungea pana in optimi, dupa un egal cu Argentina, campioana mondiala. 

Spectacolul fara actori a cuminat cu aprinderea nocturnelor. Atractia zilei au fost insa fotoliile din piele, pentru care trebuie sa lasi la casierie o pensie intreaga ca sa vezi confortabil un meci.

Abia pe la patru dimineata s-a incheiat promenada de la "National Arena". Astazi, la bloc, toata lumea a vorbit numai despre asta. Asteptam de acum si primul meci adevarat, cel cu Franta, programat pentru data 6 septembrie.

VEZI MAI JOS GALERIE FOTO

Sursa foto: Mediafax