In Dubai, conationalii nostri au muncit mult si au castigat respectul tuturor, iar calitatile lor i-au transformat in oameni de succes. Pornind de la  zero, intr-o lume total diferita, cu obiceiuri si traditii deosebite de meleagurile natale, au reusit sa se impuna ca profesionisti si persoane de incredere.

Mircea Canduletiu, un sibian ambitios care a inceput prin a rula prosoape la piscina, a ajuns manager in Burj al Khalifa, cea mai inalta cladire din lume.

Andreea Zoia, actrita, prezentatoare si model, ne vorbeste despre prejudecatile din Orient si modul in care a luptat cu spargerea barierelor culturale.

Mariana Gherasim conduce in Orientul Mijlociu o companie italieneasca de accesorii pentru femei.

Gheorghe Seran, un agent imobiliar cu un portofoliu de zeci de milioane de dolari, ne prezinta luxul exclusivist din Emiratele Arabe Unite.

Ei au parasit Romania dezamagiti, dar nu au uitat de unde au plecat. Legatura lor cu tara este puternica - fie ca trimit bani, ca au facut investitii acasa sau ca se vor intoarce sa aplice ceea ce au invatat la mii de kilometri de Europa. Povestile lor pe larg, duminica, la "Romania te iubesc!".