Sotia lui Martyn a cumparat un bilet la loterie si cei doi l-au completat impreuna, punand numerele care le puneau mereu atunci cand jucau. In ziua in care s-au anuntat castigatorii, cei doi au realizat ca era vorba despre ei. Au cautat biletul, dar nici urma de el.

Reprezentantii loteriei au refuzat sa le dea banii, desi englezii au reusit sa demonstreze ca au cumparat biletul si ca numerele norocoase sunt cele alese de ei.

Incidentul s-a petrecut in 2001 si a starnit mare valve in Marea Britanie. Pana si Tony Blair a incercat sa intervina in favoarea familiei Tott. Loteria a sustinut insa ca regulile jocului sunt clare si nu pot fi incalcate. Daca cei doi ar fi anuntat ca au pierdut biletul in 30 de zile, atunci lucrurile ar fi stat altfel.

Din acel moment a inceput calvarul lui Martyn, care a devenit obsedat de premiu si si-a distrus viata personala. A dat loteria in judecata, a intrat intr-o secta religioasa si s-a despartit de sotia sa. Abia acum, la zece ani de la incident, barbatul a reusit sa depaseasca momentul si sa fie din nou fericit.

Mai multe pe StirileProtv.ro.

Citeste si

Contributiile sociale platite de romani, mai mari ca cele din Anglia. Isarescu: As risca sa reduc CAS pentru a salva economia

Trichet: BCE a ajuns la limita posibilitatilor. E cea mai dura criza de la Al Doilea Razboi Mondial incoace