Biletul castigator la Loto 6/49 s-a jucat la o agentie din Arad. Norocosul poate fi un localnic sau cineva care s-a aflat in trecere prin Arad, si asta deoarece agentia se afla pe drumul de iesire din oras spre Oradea.

Milionarul nostru nu a avut noroc din prima, insa i-a mers din a doua. Mai exact din a doua extragere organizata de loterie, aseara.

Pentru ca a avut inspiratia sa completeze numerele 40, 8, 39, 26,15 si 7 a castigat 10, 3 milioane de euro.

A platit 26 de lei si 50 de bani pentru 3 variante simple si un numar la Noroc.

Si poate nu o sa credeti, dar banii pur si simplu s-au tinut scai de acest om. La prima tragere tot el a nimerit alte 4 numere.

Pentru a-si asigura o viata lipsita de griji castigatorul ar trebui sa isi depuna toti banii in banca si astfel ar incasa cate 30 de mii de euro lunar, numai din dobanda.

Cu peste 7 milioane de euro, cat ii raman in mana, norocosul poate avea in buzunar cheile de la 7 Bugatti Veyron sau de la 12 Rolls Royce Phantom Coupe.

Le poate schimba insa pe cheile unor vile in Sardinia, Toscana sau pe Valea Loarei. In Romania in schimb ar putea sa isi cumpere 77 de apartamente sau sa isi comande o statuie din 225 de kilograme de aur.