Casuneanu a refuzat sa faca alte declaratii la iesirea din sediul DNA, unde a stat mai putin de 30 de minute.

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au decis sa puna sechestru asigurator pe o parte din averile oamenilor de afaceri Marius Locic (foto) si Costel Casuneanu, cercetati pentru fapte de coruptie alaturi de senatorul Catalin Voicu si magistratul Florin Costiniu.

Si Marius Locic a fost, miercuri dimineata, la DNA, fiind citat de procurori pentru a-i aduce la cunostinta ca va fi pus sechestru asigurator pe o parte din averea sa.

Omul de afaceri Marius Locic a declarat, la iesirea din sediul DNA, ca procurorii i-au pus sechestru asigurator pe 119.000 de lei, reprezentand practic suma pe care i-a dat-o senatorului Catalin Voicu atunci cand a semnat cu acesta un contract de asistenta juridica.

Senatorul Catalin Voicu a fost arestat preventiv in 30 martie, fiind acuzat de trafic de influenta in forma continuata, fals in inscrisuri sub semnatura privata, participatie improprie la infractiunea de fals intelectual la legea contabilitatii, in legatura cu fapte de coruptie, in forma continuata.