"Vom dezvolta un parc de retail modern in zona de de sud a Bucurestiului, care are o densitate mare si o oferta scazuta de astfel de proiecte. Amplasamentul terenului este foarte bun, avand in vedere zona si caile de acces", a declarat, intr-un comunicat, Michael Topolinski, directorul executiv si unul dintre actionarii Benevo Capital. 

Valoarea tranzactiei nu a fost facuta publica. 

Parcul de retail va cuprinde peste 35.000 metri patrati de spatii comerciale, reprezentate de un magazin de bricolaj, un hipermarket de 10.500 de metri patrati si o galerie comerciala de 10.000 de metri patrati. 

Benevo Capital, prin intermediul grupurilor de companii din Romania, a investit pe piata locala de retail si rezidentiala din anul 2007. 

Portofoliul grupului include mai multe apartamente si de asemenea un proiect de retail in curs de constructie in Bucurestii Noi, dezvoltat in parteneriat cu fondul sud-african de investitii New Europe Property Investments - Victoria City shopping Center. 

Benevo Capital a fost fondata de Michael Topolinski si este focusata pe investitii si dezvoltari imobiliare in Europa Centrala si de Est, informeaza Mediafax.