Membrii CA inlocuiti sunt Manuel Donescu, Florin Luca, Constantin Sebesanu si Ovidiu-Petrisor Artopolescu, au declarat agentiei Mediafax surse apropiate situatiei.

Un alt membru CA al Tarom, Bogdan Speteanu, a renuntat la aceasta pozitie in urma cu o luna si jumatate, potrivit surselor citate. Dante Stein ocupa pozitia de presedinte al Consiliului de Administratie.

In luna noimbrie a anului trecut au fost revocati din CA Dan Pascariu (presedinte), Valentin Macec, Ciprian Ladunca, Marius Ghenea si Dumitru Prunariu, in contextul conflictului dintre membrii acestei structuri de conducere si CEO-ul companiei, Christian Edouard Heinzmann.

Ulterior, Ministerul Transporturilor i-a numit in CA pe Dante Stein, Razvan Filipescu, Manuel Donescu, Florin Luca, Bogdan Speteanu, Constantin Sebesanu si Ovidiu-Petrisor Artopolescu.

Pascariu a declarat in februarie ca membrii CA schimbati in noiembrie au decis sa actioneze in instanta compania pentru revocarea fara justa cauza, solicitand drepturile aferente contractului de mandat.