Iata mai jos cateva personalitati care nu promiteau nimic in tinerete si care au ajuns, ulterior, sa schimbe lumea si sa castige milioane de dolari.

Winston Churchill a repetat clasa a sasea, iar ulterior a fost invins de fiecare data cand a participat la alegeri pentru o functie publica. Nu s-a dat batut si la 62 de ani a devenit premierul Marii Britanii.

Profesorii obisnuiau sa-i spuna lui Thomas Edison ca este prea prost pentru a putea invata ceva. Poate de aceea a reusit, abia dupa 1.000 de incercari, sa inventeze becul care sa si functioneze.

Harland David Sanders, faimosul “colonel” de la KFC nu a avut de la inceput succes in afacerile cu mancare de pui. Mai mult de 1.000 de restaurante l-au respins pana cand a reusit sa convinga unul sa-i cumpere mancarea. Acum, mii de restaurante din toata lumea au imaginea lui pe produsele lor.

Metoda de interpretare a lui Charlie Chaplin a fost respinsa la inceput de catre producatori, pentru ca acestia o considerau prea greu de inteles pentru oamenii de rand. Dar cand i s-a oferit ocazia, Chaplin a devenit cel mai mare actor de film mut din America.

Soichiro Honda a vrut sa se angajeze inginer la Toyota, dar a fost respins. Ulterior a inceput sa construiasca motociclete si a devenit miliardar.

Walt Disney a fost concediat de la ziarul la care lucra pentru ca “nu avea imaginatie si idei bune”. Dupa mai multe experiente ratate, a lansat filmul “Alba ca Zapada”, care i-a deschis drumul catre succes.

Albert Einstein nu a vorbit pana la varsta de 4 ani si nu a citit pana la 7 ani. Profesorii lui il catalogau ca fiind “lent in gandire” si “retardat”. Mai tarziu, Einstein facea una dintre cele mai mari descoperiri ale omenirii si era recompensat cu premiul Nobel.

Oprah Winfrey a fost concediata de la primul ei loc de munca in televiziune, dupa ce i s-a spus ca nu este potrivita pentru a aparea la televizor. Oprah nu s-a dat batuta, a devenit un simbol al televiziunii si una dintre cele mai bogate femei din lume.

Henry Ford a avut trei companii auto care au dat faliment inainte de a o infiinta pe cea care avea sa-i faca numele cunoscut in toata lumea.

J.K. Rowling era somera, divortata si-si crestea copilul din ajutorul social in timp ce scria seria de carti Harry Potter. Acum este cunoscuta in intreaga lume si este prima persoana care a devenit miliardara din scris.