Colectia de toamna 2013 a florariilor FlorideLux, numita “Autumn Goddess” (Zeita Toamnei) contine 20 de produse inedite, dintre care 13 buchete si sapte cosuri cu flori de sezon.

In aceasta colectie am pus un accent foarte mare pe buchete de flori impresionante, dar in acelasi timp usor de transportat pentru destinatar, caracterizate de o abundenta florala de exceptie. Florile predominante sunt caracterizate de o coloristica proeminenta, iar printre acestea se numara anthuriumul visiniu, leucospermumul galben, daliile negre, trandafirii portocalii, roz si visinii, brassica mov, precum si hortensiile albastre, amaranthusul, iedera si frunzele aramii de artar”, a declarat Marius Dosinescu, CEO si fondator al florariilor FlorideLux.

Pentru aceasta colectie, antreprenorul roman estimeaza vanzari de 25.000 de euro, in timp ce, pana la finalul toamnei, acesta mizeaza pe afaceri de aproximativ 75.000 de euro.

Pentru “Autumn Goddess” exista un discount de lansare de 10% oferit clientilor florariilor FlorideLux, urmand ca, dupa 20 septembrie, acestia sa beneficieze si de alte promotii atractive.

Vanzarile isi revin in perioada septembrie – noiembrie, toamna fiind pe locul trei in top, dupa iarna si primavara. Un val de clienti noi apeleaza la serviciile primei florarii online din Romania cu ocazia inceperii noului an scolar sau pentru sarbatori care au loc in aceste luni, precum Sf. Maria, Sf. Mihail si Gavril, Sf. Andrei sau Halloween.

Florariile FlorideLux, prezente de peste 10 ani pe piata din Romania, ofera produse si servicii pentru buchete si aranjamente florale, cosuri cadou, flori funerare, cadouri business, concepte florale de anvergura, design profesional pentru Craciun si alte evenimente importante, cu livrare oriunde in Romania.

Din iulie 2013, grupul FlorideLux s-a extins la nivel global, prin afilierea la 1800Flowers.com si alaturarea la cea mai mare retea de florarii din lume, Bloomnet, lucru ce permite si livrarea rapida de buchete oriunde in lume.