Cea mai iefitna masina electrica Renault, Renault ZOE ajunge la 15.000 de euro. Aceasta a ajuns deja in Romania, unde este testata intensiv in conditiile drumurilor de la noi, dar, mai ales, in conditii de iarna, informeaza Mediafax.

promotor a reusit sa surprinda cu putin timp in urma o masina camuflata, care seamana izbitor de mult cu conceptul Renault ZOE expus de francezi la Salonul Auto Paris 2010.

Gabaritul este acelasi, forma farurilor, care se poate observa in ciuda camuflajului, este si ea foarte asemanatoare, lucru valabil si pentru forma stopurilor romboidale.

Se mai remarca muchia proeminenta de pe portiera spate, care porneste de la manerul usii fata, iar manerul usii spate este disimulat in montant.

Din fotografii se mai poate observa ca nu e vizibila nici un fel de evacuare sau toba de esapament, iar grila de mici dimensiuni din partea frontala este un semn ca sub capota nu se afla un motor termic, deci nu e nevoie neaparat de o foarte buna aerisire.

Citeste si:

Noua taxa auto loveste si in gradina statului. Cum ii impiedica pe inspectorii Fiscului sa mai recupereze datoriile rau-platnicilor VIDEO