De la 1 noiembrie, fiecare pasager își poate aduce la bord un bagaj de mână gratuit (40x30x20 cm), în timp ce pasagerii care au achiziționat WIZZ Priority pot lua în cabină și o geantă tip troller (55x40x23 cm).

Pe baza feedback-ului primit de la pasageri, dar și a schimbării obiceiurilor de călătorie, Wizz Air a introdus un nou tip de bagaj de cală de 10 kilograme, cu prețuri ce încep de la doar 7 euro, pentru a facilita confortul călătorilor.

"Vrem să le oferim clienților noștri cele mai mici prețuri posibile, precum și o viziune transparentă asupra prețului biletelor. Prin separarea produselor și a serviciilor, Wizz Air democratizează modul în care se călătorește și permite crearea unei oferte bazate pe nevoile fiecăruia”, a declarat Johan Eidhagen, Chief Marketing Officer Wizz Air.

Citește și: Promoție fuger la Ryanair. Bilete cu 9,99 euro pe toate rutele

Serviciul WIZZ Priority include un bagaj de mână gratuit (40x30x20 cm) și un troller (55x40x23 cm) care poate fi transportat la bord, check-in prioritar și îmbarcare prioritară începând de la doar 5 euro.

Rezervările fără WIZZ Priority efectuate înainte de 10 octombrie pentru perioada de călătorie după 1 noiembrie 2018 vor avea inclus automat un bagaj de cală gratuit de 10 kg, în timp ce rezervările cu bagaje la cală vor avea automat WIZZ Priority.

Având mai multă siguranță că bagajele au loc la bordul aeronavelor, precum și o selecție mai largă de opțiuni privind greutatea și mărimea bagajelor, pasagerii pot alege varianta care li se potrivește.

Johan Eidhagen a adăugat: “Suntem convinși că oferta noastră compusă din peste 50 de combinații de bagaje va răspunde nevoilor clienților noștri într-o manieră personalizată, iar pasagerii vor continua să plătească doar pentru serviciile pe care doresc să le utilizeze. Începând cu 1 noiembrie, vom face călătoriile mai confortabile, oferind în același timp cele mai mici prețuri posibile în întreaga rețea extinsă de 143 de destinații din 44 de țări”, a mai spus Eidhagen.