Astfel, cei interesați să zboare către Liverpool o pot face din octombrie 2018, iar pasagerii vor avea la dispoziție trei zboruri săptămânale din București și câte două din Cluj-Napoca și Iași.

Tarifele ce încep de la 109 lei pe segment, cu toate taxele obligatorii incluse.

Noua destinație anunțată este al patrulea oraș din Marea Britanie disponibil în rețeaua operatorului Wizz Air, care oferă acum 144 de rute către 22 de țări din întreaga Europă și dincolo de granițele ei.

“Extinderea rețelei de zbor din România a devenit un proces continuu și anunțăm frecvent destinații noi. Astăzi lansăm zboruri spre Liverpool din trei dintre cele mai importante orașe din România la tarife cu adevărat mici, începând de la doar 109 lei. Populara metropolă britanică are multe de oferit turiștilor, de la multitudinea de evenimente moderne găzduite la trecutul său cultural și economic. Suntem nerăbdători să îi întâmpinăm la bord pe pasagerii noștri spre această destinație începând cu 29 octombrie”, a declarat Sorina Ratz, Wizz Air Head of Corporate Communications.

În 2018, Wizz Air a anunțat 24 de rute noi din România, spre destinații precum Atena din București și Cluj-Napoca, Nisa, Lyon sau Salonic din Iași. Wizz Air operează de pe zece aeroporturi din România cu o flotă formată din 25 de aparate de zbor, inclusiv 5 Airbus A321 noi și ultra-eficiente, cu 230 de locuri, și o echipă formată în prezent din mai mult de 1.000 de angajați locali.