Potrivit unui comunifat al companiei, călătoriile trebuie efectuate până pe 30 noiembrie 2020 inclusiv, iar ezervările se pot efectua pe wizzair.com sau prin aplicația de mobil WIZZ.

Reducerea de 30% se aplică tarifului, dar nu include taxa de administrare. ”În perioada promoțională, reducerea de 30% se aplică doar anumitor zboruri, disponibile pe site-ul wizzair.com și în aplicația WIZZ pentru mobil. Această promoție este valabilă pe 8 octombrie, de la 00:00 la 23:59, ora Europei Centrale și de Est. Perioada de călătorie este limitată, fiind necesar să efectuați călătoriile până pe 30 noiembrie 2020. Promoția nu se aplică rezervărilor de grup”, explică operatorul în comunicat.

Totodată, Wizz Air le recomandă pasagerilor să adauge WIZZ Flex la rezervare, ca măsură suplimentară de protecție. Astfel, pasagerii își pot anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și pot recupera 100% din tariful achitat inițial imediat, sub formă de credit, și pot schimba datele sau chiar rutele de oricâte ori doresc.

În contextul COVID-19, compania a introdus o serie de măsuri de igienă îmbunătăţite care prevăd că echipajul de cabină şi pasagerii trebuie să poarte măşti, echipajul de cabină trebuie să poarte mănuşi, achiziţiile la bord sunt încurajate să fie efectuate prin plată fără contact, pasagerii sunt rugaţi să urmeze măsuri de distanţare fizică şi toate achiziţiile sunt încurajate să fie făcute online înainte de zbor.

Wizz Air a fost alegerea preferată a 40 de milioane de pasageri în anul financiar care s-a încheiat pe 31 martie 2020. Toate zborurile Wizz Air sunt operate cu aeronave Airbus A320 cu 180 de locuri, A320neo cu 186 de locuri, A321 cu 230 locuri şi aeronave Airbus A321neo cu 239 locuri. Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ.